Just like other websites, we too use cookies (and similar technologies) to make your visit to our website easier and more personal. Besides that we and 3rd parties are able to adjust our ads to your interests and enable you to share information via social media. By continuing to use our website you agree with this. Read our privacy policy

Sandals Resorts International

Sandals Resorts International

Sandals Resorts International kiest voor Check-in PR

Met trots mogen we mededelen dat per heden Check-in PR op de Nederlandse markt Sandals Resorts International vertegenwoordigd.

Check-in PR is, met dank aan FINN Partners, aangesteld als vertegenwoordiger van Sandals Resorts International (SRI) op de Nederlandse markt. We gaan met enorm veel plezier de uitdaging aan om deze hotelketen op de kaart te zetten en met name het nieuwe verblijf op Curaçao de verdiende aandacht te geven.

Sandals Resorts International heeft voor Check-in PR gekozen om de naam Sandals top-of-mind te maken als hét luxe verblijf waar eenieder van droomt en niet kan wachten om te bezoeken. Door middel van alle PR activiteiten, zoals mediaberichten en mediareizen (zodra het weer kan) zullen we de naamsbekendheid van SRI landelijk gaan vergroten, met focus op de nieuwste aanwinst: in 2022 zal Sandals haar gasten verwelkomen op Curaçao. 

Dankzij de nauwe samenwerking met FINN Partners, is Check-in PR voorgedragen aan deze opdrachtgever. Oliver Fischer, Senior Partner bij FINN Partners: “We zijn erg blij om samen met Check-in PR aan de slag te gaan voor Sandals Resorts. We geloven dat zij een erg hardwerkend collega-bureau zijn die de juiste skillset en interesses hebben om deze resorts bij de Nederlanders onder de aandacht te brengen. We kijken uit naar deze mooie samenwerking!”

Peter de Jonge, directeur van Check-in PR vult aan: "We zijn allemaal dolblij met de toevoeging van Sandals Resorts International aan ons portfolio. Een prachtig, romantisch en luxe product die goed aansluit bij onze ervaring en persoonlijke interesses. We kijken uit naar een bruisende en productieve samenwerking!".  Sherida Zijderlaan en Amber Moed, PR consultants bij Check-in PR, zullen het account runnen en het aanspreekpunt zijn voor de Nederlandse media.   

 

Voor meer informatie: https://www.sandals.com/  

Website made by Modual | Open cookie preferences | Read our privacy policy