Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

2e internationale prijs voor Puy du Fou in 2019

'Le Premier Royaume' verkozen tot 'Beste Europese Creatie'

De show 'Le Premier Royaume’ van het Franse themapark Puy du Fou, is nog maar net uitgeroepen tot het ‘Beste Spektakel van het Jaar’ op de Park World Excellence Awards in Parijs (18 september 2019) en sleept nu al een tweede prestigieuze award binnen tijdens de Parksmania Awards in het Italiaanse Bergamo: ‘Beste Europese Creatie 2019’.

 

Le Premier Royaume: een innovatief meeslepend spektakel

Op de Parksmania Awards, een van de belangrijkste evenementen van het jaar in de wereld van parken en spektakels, verzamelen elk jaar de vertegenwoordigers van de grootste parken en spektakels van Europa om een ode te brengen aan de mooiste innovaties van het jaar.

 

Op de 18e editie van de Parksmania Awards is de artistieke en technische excellentie van de laatste creatie van Puy du Fou, ‘Le Premier Royaume' (Het Eerste Koninkrijk), bekroond. In 2018 sleepte ‘Le Mystère de La Pérouse’ deze Europese onderscheiding al in de wacht. Deze twee prijzen bekronen de artistieke topprestaties van Puy du Fou, waardoor zijn 2,3 miljoen bezoekers telkens weer nieuwe avonturen kunnen beleven die hen van hun sokken blazen.

 

Le Premier Royaume" prikkelt al je zintuigen dankzij een originele show en nog nooit eerder vertoonde speciale effecten

 

Deze prijs bewijst nog maar eens dat Puy du Fou een van de meest creatieve en innovatieve parken is in Europa en wereldwijd. Enkele weken geleden heeft ‘El Sueño de Toledo’, de eerste Spaanse creatie van Puy du Fou España, de PAC Community Award van de ‘Beste Creatie 2019’ in Spanje gewonnen.

 

Deze successen worden jaar na jaar bevestigd. Ze zijn het resultaat van een gedurfde strategie: Puy du Fou legt een immer bruisende creativiteit aan de dag, met als resultaat spektakels die uniek zijn in Frankrijk en de hele wereld.