Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Amber Borghuis nieuwe experience creator bij Check-in PR

Na uitstapje toch weer terug naar de geliefde reisbranche

Per juli 2019 is Amber Borghuis onderdeel geworden van het team vanCheck-in PR, hét PR bureau binnen de ‘belevingsbranche’. Amber is geen onbekende in de reisbranche. Na twaalf jaar werkzaam geweest te zijn bij één van de concullega’s, is zij een waardevolle aanvulling voor het Check-in PR team en hun groeiende portfolio. Check-in PR groeit en heeft onlangs een aantal nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Amber zal in een parttime functie ondersteunend zijn aan het team. Ze zal zich met name bezig houden met de opdrachtgevers: Martinhal Family Hotels & Resorts, Visit La Palma, Visit Norway en Travelessence. 

Een bekend gezicht

Na haar opleiding Communicatie is Amber aan de slag gegaan bij BuroSix. In de twaalf jaar dat ze hier werkzaam is geweest, was ze verantwoordelijk voor verschillende opdrachtgevers (o.a. Aruba Tourism Authority, Hong Kong Tourist Board, Kenya Tourist Board, Philadelphia CVB, Travel Oregon en Travel Portland) op het gebied van Destination Marketing/PR/Events/Social media. In oktober 2018 heeft Amber besloten om daar afscheid te nemen en bij Prestige Vocal Groups aan de slag te gaan als Evenement Coördinator. Amber zegt hierover: “Omdat ik zelf zing, was het ontzettend leuk om voor de dertig koren van Prestige van alles te regelen. Echter, heb ik mijn oud-collega’s Eline en Peter (beiden werkzaam geweest bij BuroSix en oprichters van Check-in PR) altijd met veel plezier gevolgd en mijn oude vakgebied lonkte. Aangezien Eline dit najaar met zwangerschapsverlof gaat is het nu de perfecte timing om het team parttime te ondersteunen met de expertise die ik in de afgelopen twaalf jaar heb opgedaan. Ik kijk er enorm naar uit!”. Peter de Jonge, directeur Check-in PR vult daarop aan: “Amber is altijd een zeer plezierige en professionele medewerker geweest, wij geloven in haar kwaliteiten en ze past uitstekend binnen ons team”.

Contact gegevens

Mail: amber@checkinpr.nl

Amber Borghuis Check-in PR