Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Estland

Estland

Een van de minst bevolkte landen in Europa, dus bij uitstek een bestemming om te social distancen in de natuur! Ongerept: citytrip Tallinn of ontdek een van de 2222 eilanden. Struin langs eindeloze kilometers kustlijn of ontdek de vele wandelroutes. Geniet van de culinaire lekkernijen van de lokale markten en ontdek de kleurrijke geschiedenis, tradities, ambachten en cultuur van de hartelijke bevolking. 

Voor deze bestemming hebben wij gedurende Covid19:

  • Een online workshop voor reisagenten inclusief 1 op 1 online meetings georganiseerd.

Terug naar opdrachtgevers

Voor meer informatie: https://www.visitestonia.com/en/

Sietske Leusden - Avila Reizen

Ondanks de toen geldende corona-maatregelen is het Check-in PR goed gelukt om een prachtig event op te zetten. Goed georganiseerd en met een gezellige sfeer voor het opdoen van nieuwe contacten.

Roy Scheerder - Ravlling

Check-in PR weet de verwachtingen te overtreffen als het gaat om een effectief, maar ongedwongen evenement.