Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Fabulous Mama Magazine

Fabulous Mama Magazine

Fabulous Mama magazine wordt - in een oplage van 25.000 exemplaren - elke vijf weken gevuld met mode, beauty- en lifestyle reportages. Bekende families sieren de covers van het magazine en worden geïnterviewd over onderwerpen als relatie, carrière, ambitie, opvoeding en het drukbezette leven als ouder. Verder in het magazine: inspirerende binnenkijkers, shopping tips, reisverhalen, culinaire inspiratie en een bijdrage van bekende, vaste columnisten als Angela Schijf, Henk van Straten en onze eigen Amber, over haar avonturen als alleenstaande moeder. Fabulous Mama is een uitgave van Oseberg Publishing.

Voor dit mama magazine doen wij:

  • Coördinatie cover fotoshoot en interview
  • Column Amber Moed
  • Rubriek Kinderkwesties

Terug naar opdrachtgevers

Voor meer informatie: https://www.fabulousmama.nl/

Sietske Leusden - Avila Reizen

Ondanks de toen geldende corona-maatregelen is het Check-in PR goed gelukt om een prachtig event op te zetten. Goed georganiseerd en met een gezellige sfeer voor het opdoen van nieuwe contacten.

Roy Scheerder - Ravlling

Check-in PR weet de verwachtingen te overtreffen als het gaat om een effectief, maar ongedwongen evenement.