Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Welkom op ons mediaplatform

JOUW CHECK IN

We creëren ervaringen, niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Laat ons je helpen de perfecte omstandigheden te creëren voor het vinden en schrijven van jouw volgende verhaal. Laat ons je inspireren en laten we visies en 'manier van werken' uitwisselen. Kom eens langs voor een kop koffie (of iets anders!), want we ontmoeten je graag persoonlijk om te kijken of en op welke manier we kunnen samenwerken.

 • Stephanie Versteeg (Expeditieaardbol.nl)

  Een van de best georganiseerde groepsreizen waar ik aan heb deelgenomen. Goede samenstelling van verschillende media en de groep was niet te groot. Ik vond het daarnaast erg fijn dat we volop gebruik hebben kunnen maken van alle dagen dat we in het gebied waren, ook de aankomst- en vertrekdag waren een volwaardig onderdeel van het programma. Voor mij als beginnende skiër was er skiles geregeld. En ondanks dat ik vanwege mijn niveau niet alle ski-activiteiten heb kunnen meedoen, voelde ik me een volwaardig onderdeel van deze reis. Heel fijn!

 • Roel van der Krabben (Manify.nl)

  Complimenten voor de flexibiliteit tijdens de persreis. Als er iets gevraagd werd, werd alles in het werk gesteld om het op zeer korte termijn te realiseren!

 • Thiery Thielemans (SnowRepublic.com)

  Zeg je Check-in PR dan zeg je ‘van A tot Z tot in de puntjes verzorgd’. Reizen/samenwerken met Check-in PR is een feestje vanwege haar professionele kijk op het geheel zonder daarbij het oog voor detail te verliezen. Chapeau!

 • Saskia van Klaarbergen (Kidseropuit.nl)

  Top dat we deze persreis met gezin mochten doen! De beleving van Maureen en Camiel en hun reacties op de verschillende shows zijn voor onze content echt van toegevoegde waarde.

 • Daniëlle Theunis (Travelrumors.nl)

  It was a very big job for the PR team to organize the press trip and even during our visit they were standby for any
  questions we had, to check if we were happy with the activities and to make sure everything went well. We felt like
  being in good hands. Well done team!"

 • Arie Blokland (AB-magazine)

  De redactie van www.ab-magazine.nl is blij met de persberichten van Check-in PR. Duidelijke taal en goede foto’s in een emailbericht waarvan de inhoud heel makkelijk is over te nemen en daarom snel en eenvoudig kan worden verwerkt tot een passend artikel voor onze website.

Jouw verhaal

We weten wat het is om een verhaal te zoeken, te schrijven en te verkopen. Het is daarom, dat Check-in PR Public Relations transformeert naar Personal Relations, met een focus op de individuele wensen en behoeften van jou als journalist, blogger, vlogger of influencer. Bij ons kun je op maat gemaakte unieke mediaberichten ontvangen, evenals artikelen. Daarnaast wisselen wij graag met je van ideeën over jouw volgende mediareis en het reisprogramma. Check-in PR staat voor tweerichtingscommunicatie, wij zijn er namelijk ook voor jou.

Wat je van ons kunt verwachten

 

Media releases

Kwalitatief en catchy

Lees verder

 

Artikelen op maat

Enig in zijn soort

Lees verder

 

Mediareizen

Ervaar het zelf

Lees verder

 

Media events

Een andere benadering

Lees verder

 

Het laatste nieuws en updates van onze opdrachtgevers

Op deze pagina kun je terecht voor onze mediaberichten die namens onze klanten door ons zijn verstuurd. Neem voor meer informatie over onze opdrachtgevers contact met ons op.

Bezoek onze nieuwspagina

 
 
 

Abonneer je op onze medialijst

Wil je de laatste updates van ons bureau en klanten ontvangen? Wil je als eerste weten wanneer mediareizen plaatsvinden? Abonneer je op onze medialijst.