Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Media releases

Onze mediaberichten en mediakits bestaan uit zowel inspirerende als nieuwswaardige inhoud. We hebben de neiging om deze items met u te delen, wat interessant kan zijn voor uw doelgroep. Altijd vanuit een originele invalshoek en met voldoende hoge resolutie fotografie, zodat de inhoud een meerwaarde is voor uw platform / mediatitel.

De redactie van www.ab-magazine.nl is erg blij met het ontvangen van de persberichten van Check-in PR. Heldere taal, goede fotografie, in een e-mail waarvan de inhoud gemakkelijk te kopiëren is en daarom gemakkelijk te creëren is tot een relevant artikel voor onze website.

Arie Blokland - tijdschrift AB

Bezoek mediabibliotheek