Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Mediareizen

Wij geloven dat geweldige content de sleutel is tot een aantrekkelijke merkrepresentatie en een goed publiek. Daarom nodigen we media uit om de bestemmingen die we vertegenwoordigen te ervaren. Zowel bij individuele als groepsreizen. De programma's van onze mediareizen worden gemaakt volgens zowel onze klanten als uw wensen, zodat het een win-winsituatie is voor beide partijen. En natuurlijk ... media-uitjes van Check-in PR draaien allemaal om ervaringen!

Een van de best georganiseerde mediagroepreizen waar ik ooit ben geweest. Een goede verzameling van verschillende soorten media binnen een kleine professionele groep. Ik was heel blij dat alle dagen van de reis efficiënt werden gebruikt, zelfs de aankomst- en vertrekdag maakten deel uit van het programma.

Stephanie Versteeg - Expeditieaardbol.nl

terugkeer naar mediaplatform