Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

OVER CHECK-IN

Pro's in het creëren van beleving

Check-in PR is het eerste content PR-bureau binnen de 'experience industry'. Wat dat betekent? Wij vertegenwoordigen bestemmingen (toeristische diensten) in de Benelux en creëren PR-strategieën op maat voor lifestyle-merken, reisorganisaties en start-ups. Een persoonlijke, verfrissende aanpak en onze 'expert state of mind' is wat ons onderscheidt van andere spelers in het veld. Bij Check-in PR geloven we niet in zenden maar luisteren en delen in plaats van nemen . We zorgen ervoor dat uw naam in de media wordt venoemd en dat consumenten uw merkverhaal kennen en unieke ervaringen delen. Daarnaast doen wij er alles aan om uw eigen (media) platforms te versterken.

 
 

Ervaringen

Beleving, daar draait het om. Wij creëren dan ook unieke ervaringen.

Lees verder

 

360 ° strategieën

Eén strategie voor elke vorm van communicatie.

Lees verder

 

Relaties opbouwen

Public Relations wordt Persoonlijke Relaties

Lees verder

 

B2B en B2C

Het publiek staat centraal, de boodschap is flexibel.

Lees verder

Check-in PR is meer dan een content PR-bureau

Check-in PR is meer dan een content PR-bureau. We zijn trots op ons gevarieerde palet van vaardigheden, verdeeld over ons multi-getalenteerde team. Wij zijn experts in projectmanagement, evenementenbeheer en coördinatie van teaminspanningen. Allemaal met een persoonlijke benadering. Als innovatiegedreven onderneming investeren we in het uitbreiden van onze kennis en het verbeteren van onze vaardigheden, iedere dag opnieuw. We houden graag een kritische helikopterview over al onze projecten om hun ontwikkeling te volgen en KPI's te bewaken. Met de doelstellingen voor ogen en zelfs een stapje verder.

Onze ervaring

Met geruime ervaring op het gebied van PR, communicatie en bestemmingsmarketing zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige speler binnen de markt. Gezien het continue veranderende speelveld waarin wij opereren, houdt ons leerproces nooit op en voeden wij onszelf iedere dag weer met nieuwe kennis en inzichten. We werken met verschillende grote internationale merken, maar ook nieuwe en innovatieve start-ups weten ons te vinden.

Lees meer

Ontmoet het team

Elke 'experience creator' uit ons team weet hoe zij een ervaring kan creëren van de meest eenvoudige dingen. Het zijn allen ervaren communicatieprofessionals, vol creatieve ideeën die voor u klaarstaan om uw communicatiedoelstellingen te bereiken. Benieuwd naar de gezichten binnen ons team? Lees meer over onze experience creators op de teampagina. Ook voor een persoonlijke kennismaking nodigen we u van harte uit.

Lees meer

Voor de media

Ben jij actief in het mediaveld en geïnteresseerd in de mogelijkheden om met ons en onze partners samen te werken? Heb jij een concreet idee of heb je input nodig van een bepaald merk? Op ons mediaplatform vind je meer informatie over onze mediadiensten, zoals mediareizen, media evenementen en mediaberichten. Wij staan altijd open voor een kennismaking, het bespreken van ideeën, of een brainstorm. Neem hiervoor direct contact met ons op.

lees meer