Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

CHARLIE'S REIZEN

Charlie's Travels is de off-the-beaten-track Afrika-expert van Nederland. Het verhaal van dit bedrijf luidt als een jongensavontuur. Charles Witlox verliet Nederland om zijn bedrijf op te zetten met als doel meer mensen het 'echte' Afrika te laten zien, ver weg van de luxueuze lodges en toeristische valstrikken. Wees een reiziger, geen toerist, is het motto van de buitenaards gerunde specialisten van Afrika, want het ware avontuur begint.

Charlie's Travels

Bezoek website

  • Titel


    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vulputate turpis at auctor rutrum. Sed euismod pharetra mauris, ac rhoncus dolor imperdiet ac. In aliquet nibh sit amet pellentesque aliquam.

titel

Uitrusting: 100