Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Trade

Naast het benaderen van media en consument, zijn wij gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van onze opdrachtgevers op het gebied van B2B. Denk hierbij aan  (online) evenementen voor touroperators, reisagenten, MICE, FAM trips, roadshows, sales calls en joint promotion advertentie campagnes. Zeker in deze tijden is het belangrijk om in te spelen op de organisatie van online webinars en workshops. 

Terug

Sietske Leusden - Avila Reizen

Ondanks de toen geldende corona-maatregelen is het Check-in PR goed gelukt om een prachtig event op te zetten. Goed georganiseerd en met een gezellige sfeer voor het opdoen van nieuwe contacten.

Roy Scheerder - Ravlling

Check-in PR weet de verwachtingen te overtreffen als het gaat om een effectief, maar ongedwongen evenement.