Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Tripadvisor Travellers' award: Puy du Fou Europees kampioen en in top 5 van de wereld

TripAdvisor heeft deze week de resultaten gepubliceerd van zijn grote jaarlijkse ranglijst, de Travellers' Choice 2019, gebaseerd op beoordelingen en tevredenheid van bezoekers. Puy du Fou blijkt opnieuw een speler van wereldformaat als het om themaparken en shows gaat. Beoordeeld als nummer 1 van Frankrijk, behoudt Puy du Fou voor het tweede jaar op rij zijn titel van Europees kampioen en staat het park daarnaast ook in de top 5 van beste themaparken ter wereld. Daarmee laat het Franse park vele Amerikaanse zwaargewichten ver achter zich.

 

Het geheim achter het succes

Het buitengewone succes van de Puy du Fou formule is met name het resultaat van een gedurfde strategie van permanente investering en creatie. Al meer dan 40 jaar spreekt Puy du Fou een zelfbedachte universele taal in de entertainmentwereld, en stijgt ver uit boven de normen van de sector. Met deze succesformule steelt het park jaarlijks de harten van miljoenen bezoekers uit alle windrichtingen.  Na de opening van de nieuwe creatie "Le Premier Royaume" (red. Het Eerste Koninkrijk) in 2019, staat Puy du  Fou nu op het punt om Puy du Fou España te dopen met de avondshow "El Sueño de Toledo". De première van dit spektakel vindt plaats op 30 augustus. 

 

Travellers' Choise Award

De Travellers' Choise Awards zijn gecreëerd in 2002 en vormen de grootste onderscheiding van TripAdvisor. Het winnen van een Award is zeer belonend, daar het de enige reisprijzen zijn op basis van miljoenen meningen van bezoekers uit de hele wereld. Voor de jaarlijkse award-uitreiking, worden kwaliteit en klanttevredenheid van attracties en activiteiten beoordeeld, en worden uitzonderlijke kandidaten uitgelicht. Met wederom een award op zak beloofd het voor Puy du Fou een mooie tweede helft van het seizoen te worden. 

Le Signe du Triomphe ©Puy du Fou

Le Signe du Triomphe ©Puy du Fou