Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

ONS TEAM

Dit is Check-in PR

Wij zijn het team van Check-in PR: een palet van verschillende talenten. Als PR- en communicatieprofessionals zitten we bovenop de veranderingen in het medialandschap en zijn we altijd op zoek naar kansen, verbindingen en uitdagingen. We zoeken altijd naar nieuwe ervaringen en kansen om naamsbekendheid en begrip te creëren. Het opbouwen van persoonlijke relaties is waar we goed in zijn, niet alleen met de media, onze partners en klanten, ook binnen ons team.

Werken bij Check-in PR

Geen dag is hetzelfde bij Check-in PR! De diversiteit in de werkzaamheden maakt het werk ontzettend leuk. De ene dag ben je druk met het bedenken en schrijven van een mediabericht en de andere dag organiseer je een mediareis naar een prachtige bestemming. Elk seizoen is anders, maar de huidige situatie waarin we ons bevinden is misschien wel onze grootste uitdaging. We spelen in op online trends en social media om relevant te blijven voor onze klanten en unieke content te genereren.

Isabel de Kievit

 

Stuur ons een mailtje!

Weet jij hoe je een ervaring kunt creëren van iets eenvoudigs als het drinken van een kop koffie? Ben je geïnteresseerd in culturen, interculturele zaken, online marketing, social media en het vertellen en schrijven van verhalen? Misschien vind je jouw droombaan dan wel bij Check-in PR. Wij maken graag kennis met nieuw talent. Denk jij het in je te hebben en voldoe je aan onderstaande eisen? Stuur ons een open sollicitatie.

Competenties : communicatief, verantwoordelijk, overtuigingskracht, probleemoplossend, georganiseerd, nieuwsgierig
Ervaring : Communicatie, PR, Toerisme, Taal
Diploma : Bachelor, Universiteit / HBO

Mail ons!