Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

ONS TEAM

Wij zijn het team van Check-in PR: een palet van verschillende kleuren, smaken en talenten. Als PR- en communicatieprofessionals zijn we op de hoogte van de veranderingen in het medialandschap en altijd op zoek naar kansen, connecties en uitdagingen. We zijn op zoek naar nieuwe ervaringen en kansen om merkbekendheid en begrip te creëren. Het opbouwen van persoonlijke relaties is waar we het beste in zijn, niet alleen met de media, onze partners en klanten, maar ook binnen ons team.

Ons team van professionals

 

Werken bij Check-in PR

Ik ben dol op de diversiteit van het werk bij Check-in PR. Door de bestemmingen die wij vertegenwoordigen is elk seizoen anders en is geen enkele dag hetzelfde. Dit maakt het werk voor mij interessant en uitdagend. In ons kleine team hebben we allemaal onze eigen expertise en zorgen we ervoor dat iedereen kan excelleren in wat ze het beste doen. Van schrijven, tot evenementenbeheer tot het optreden als de reisgids. Bij Check-in PR kun je alles doen!

Roos Volkers

 

VACATURE ALERT!

Weet jij hoe je een ervaring kunt creëren van iets eenvoudigs als het drinken van een kop koffie? Ben je geïnteresseerd in culturen, interculturele zaken, online marketing, social media en het vertellen en schrijven van verhalen? Misschien vind je jouw droombaan dan wel bij Check-in PR. Wij maken altijd graag kennis met nieuw talent. Denk jij het in je te hebben en voldoe je aan onderstaande eisen? Stuur ons een open sollicitatie.

Competenties : communicatief, verantwoordelijk, overtuigingskracht, probleemoplossend, georganiseerd, nieuwsgierig
Ervaring : Communicatie, PR, Toerisme, Taal
Diploma : Bachelor, Universiteit / HBO

Open sollicitatie