Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Amber Borghuis

Amber is een Senior PR Consultant met jarenlange ervaring in het vak. Ze weet alles op het gebied van Destination Marketing en PR, heeft organisatietalent en een groot relativeringsvermogen. In haar vrijetijd houdt Amber van zingen. Verder drinkt zij haar koffie met melk en ijskoffie in de zomer. Vragen over het organiseren van een evenement of over welke influencers het beste matchen bij uw brand? Amber helpt u graag verder.

Mijn ideale werkdag is een dag waarop veel adhoc projecten op mijn pad komen. Multi-tasken en organiseren is wat ik het liefste doe. Combineer dit met persoonlijk contact met media en internationale klanten, gelukkiger kan je me niet maken! Werken bij Check-in PR biedt mij al het bovenstaande, in de uren die ik wil, in een heel leuk en professioneel team.