Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Check-in PR zoekt stagiair (fulltime, september - december 2019)

Weet jij van daadwerkelijk alles een beleving te maken? Ben je communicatief vaardig en op zoek naar een interessante stageplek voor tijdens jouw HBO- of WO studie, waar je echt iets kunt bijdragen? Check dan in bij Check-in PR, hét PR bureau op het gebied van reizen en beleving. 

Periode: september - december 2019

Jouw achtergrond 

Internationaal
Jij kent je talen, bent een social media kenner, leergierig en een doener

Talent
Je bent creatief, communicatief en schrijft goede teksten

Studierichting
Je volgt een HBO of WO studie toerisme/PR, communicatie, marketing

Jouw stagetraject

Ondersteuning

Tijdens jouw stage ondersteun je de PR consultants van Check-in PR met de dagelijkse werkzaamheden zoals het schrijven van mediaberichten, het opstellen van medialijsten en het geven van hulp bij het maken van Social Media Content kalenders et cetera. 

Stage project

Tijdens jouw stageperiode zullen we in overleg met jou een opdracht formuleren die niet alleen waardevol is voor het slagen van jouw opleidingstraject, maar ook ons bureau vooruit helpt. Zo draag jij daadwerkelijk bij aan de ontwikkeling van onze organisatie. 

Begeleiding

Je zal tijdens jouw stage begeleid worden door één van onze Senior PR consultants. Een uitstekende kans om te leren van een professional en meer kennis te vergaren van het communicatie- en PR vak. 

Solliciteren

Heb jij het in je? Solliciteer dan nu direct via onderestaande button, uiterlijk voor 31 juli 2019.

Mocht je nog vragen hebben over de stageplaats, neem dan contact op via assist@checkinpr.nl. 

Solliciteer nu