Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Eline Heeres - Senior PR-consultant

Met oog voor styling, expertise in het online veld en kennis van social media, brengt Eline creativiteit in het team. Naast Nederlands, Engels en wat Duits, staat Eline u moeiteloos te woord in het Frans. Met haar geruime ervaring in een internationaal speelveld, weet Eline hoe het is om te werken in een intercultureel speelveld en hoe met de cultuurverschillen om te gaan. Vragen over (personal) branding en presentatie? Eline geeft u graag advies.

Eline Heeres

Check-in PR is een jong en dynamisch communicatiebureau dat binnen enkele jaren een merk heeft weten op te bouwen binnen het Nederlandse communicatieveld. Bij Check-in PR doen we het uiterste om de meest opmerkelijke ervaringen te creëren, niet alleen via onze strategieën, maar ook in samenwerking met onze klanten en partners. Het internationale karakter van het bedrijf, een klein maar ervaren en enthousiast team, maakt Check-in PR tot een uitstekend communicatiebureau om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Terug naar overzicht