Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Eline van Nunen - Senior PR consultant

Eline is onze senior PR-consultant vanaf het allereerste begin. Eline is een communicatieprofessional met ervaring op het gebied van reizen, gastvrijheid, mode en FMCG. Nederlands, Engels, Spaans? Eline helpt u met het leveren van hoogwaardige inhoud en advies.

 

Elke werkdag op Check-in PR is anders. De PR-business is altijd in beweging, waardoor het een zeer opwindend en levendig werkterrein voor mij is. Het meest interessante deel van mijn werk is het creatieve gedeelte (PR-strategieën, het schrijven van teksten, het opzetten van mediareizen, evenementen en waardevolle partnerschappen) maar ook het persoonlijke deel: elke ik ben in contact met de Nederlandse media, consumenten en internationale klanten en partners . Ik switcht van Nederlands naar Engels en Spaans en ontvang mails en telefoontjes van over de hele wereld. Dat maakt werken in en voor de belevingsindustrie tot een genoegen.