Air Transat

Reizen zonder zorgen

Wat mag je tijdens een vlucht van Air Transat verwachten? Best veel! De luchtvaartmaatschappij werd onlangs voor de vierde keer op rij verkozen tot ‘World’s Best Leisure Airline’, tijdens de prestigieuze Skytrax Awards. ‘s Werelds beste luchtvaartmaatschappij dus voor wie in z’n vrije tijd op het vliegtuig stapt.

 

Bij het reserveren van een stoel kies je tussen Economy Class of Club Class. Air Transat hanteert aantrekkelijke en democratische prijzen, zelfs voor wie extra comfort zoekt. Zo genieten economy passagiers al tegen €94 extra van een verfijnde reisbeleving dankzij het Option Plus pakket. Het boeken is een proces zonder zorgen, want tot 24 uren vóór vertrek kun je de data en de bestemming van je ticket wijzigen. Dit is mogelijk zonder dat je daarvoor extra administratiekosten betaalt (alleen het prijsverschil is logischerwijs van toepassing). 

 

Reis je vanuit Amsterdam of Brussel? Dan meen je plaats aan boord van een hypermodern vliegtuig. De luchtvaartmaatschappij investeerde namelijk in vijftien gloednieuwe Airbus A321neoLR-toestellen. De ultrazuinige A321neoLR biedt plaats aan 199 passagiers. Het verbruik van het vliegtuig ligt 15 procent lager dan bij vergelijkbare modellen. De uitstoot zelfs 50 procent. Verder dringt in de cabine maar half zoveel geluid door. Ideaal voor wie graag een dutje doet aan boord.

Voor deze unieke attractie doen wij:

PR werkzaamheden

  • Mediaberichten
  • Persreizen

Terug naar opdrachtgevers