Fleur Krijger nieuwe aanwinst bij Check-in PR

 

23 oktober 2023, Bodegraven - Per 2 oktober is Fleur Krijger gestart bij Check-in PR als PR Consultant. Na haar studie HBO Tourism Management aan de BUAS is ze klaar om ervaring op te doen in de Destination Marketing en PR branche. Sinds enkele maanden zijn Amber en Merle aan zet binnen Check-in PR en met de komst van Fleur als nieuwe kracht kijken we er naar uit om verder te bouwen aan de groei van het bedrijf.

 

Fleur kwam op heel jonge leeftijd al erachter dat andere landen, talen en culturen haar interesseerden. De keuze om de HBO opleiding Tourism Management te gaan volgen kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Tijdens haar stage bij citymarketingorganisatie Breda Marketing werd haar duidelijk dat haar passie ligt bij het schrijven van passende teksten en het maken content. Na het behalen van haar Bachelor kiest ze voor een tussenjaar om een lang gekoesterde droom waar te maken. Zij heeft dan ook bijna een halfjaar in het mooie, zonnige Zuid-Frankrijk gewerkt als front office manager op een camping. Frankrijk is het land waar haar roots liggen en het land waar ze elke zomervakantie kampeerden.  

 

Na terugkomst uit Frankrijk was het een korte zoektocht naar een nieuwe, uitdagende baan omdat ze al wist wat ze zocht. Om die reden is zij sinds oktober 'ingecheckt' bij ons in het team. Een afspraak maken met Fleur? Neem contact met haar op via fleur@checkinpr.nl 

 

undefined

Over Check-in PR

Check-in PR is sinds 2016 een Destination Marketing & PR agency met een specialisme in de toeristische sector. Ze houden zich bezig met het bedenken en uitvoeren van PR-strategieën, mediacampagnes en het organiseren van evenementen voor media en trade. Opdrachtgevers bevinden zich vooral in de reissector & hospitality, zoals (vakantie)bestemmingen en verblijfsaccommodaties zoals hotels en campings, maar ook airlines en overige toeristische organisaties. PR, Marketing, Social Media & Events.