+31172618794          assist@checkinpr.nl        

Meet & Feed

De ‘Meet & Feed’ evenementen bestaan uit webinars, online en fysieke events waarbij we in contact komen met touroperators en andere reisgerelateerde partners. Op deze manier brengen we bestemmingen, vakpers en touroperators samen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 november 2021 - 5 Destinations event

Sinds 2020 zijn we bezig geweest om dit evenement te organiseren en op 10 november was het dan eindelijk zo ver! Het 5 Destinations event NH Amsterdam Schiphol Airport! In samenwerking met de partners uit Estland, IJsland, Groenland, de Faeröer Eilanden, Finland en het personeel van het hotel hebben we een geslaagde free-flow workshop uit kunnen voeren.  Op het event was het mogelijk om 40 lokale partners te spreken bestaande uit lokale hotels, verkeersbureaus, reisorganisaties, DMC’s, luchtvaart- en ferry maatschappijen. Hierdoor was het Nordic Event de uitgelezen kans om mooie connecties te maken. 

5 Destinations Event

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 oktober 2020 - Estland webinar

Voor Visit Estonia hebben we een online workshop georganiseerd voor reisagenten. Reisagenten konden naast de algemene presentatie over de bestemming Estland ook 1 op 1 in gesprek gaan met 17 verschillende partners uit Estland, zoals hoteliers en DMC’s.  We hebben ook een presentatie over de Nederlandse markt gegeven aan de partners uit Estland ter voorbereiding op hun meetings. Nu in tijden van Covid-19 is het geven van online workshops een alternatief wat bewezen efficiënt werkt. Er hebben 50 reisagenten ingebeld voor de presentatie over de bestemming. Het zou leuk zijn als we een dergelijke online workshop ook voor andere bestemmingen kunnen gaan organiseren. 

Heb je interesse in een soortgelijk event, neem gerust contact met ons op!

Terug naar events