Opening Martinhal Residences, Park of Nations

 

29 maart 2023 - Martinhal Residences opent in mei 2023 haar vierde familiehotel in Park of Nations (Lissabon). De eerste vier verdiepingen bestaan uit het hotel, met de kindvriendelijke services zoals we van Martinhal gewend zijn. De babyconciërge, kids club en het kindvriendelijk eten. Naast het hotel worden ook luxe appartementen en penthouses aangeboden. Martinhal Residences combineert het luxe gezinsleven en de conciërgediensten met de voorzieningen van de moderne wijk Park of Nations.

 

Luxe appartementen

De luxe appartementen zijn voorzien van de hoogste standaarden van design. De luxe appartementen bestaan uit studio's tot aan appartementen met drie slaapkamers. Alle appartementen zijn voorzien van de beste keukenapparatuur. 

 

Restaurants en café

Het restaurant in Martinhal Residences heeft een modieus en chique interieur. Deze sfeer wordt overgebracht door kunst, een hoog plafond met planten en het ruime buitenterras. Het restaurant is de gehele dag geopend. In de ochtend start het restaurant als een knus café, in de middag kan er een snelle lunch gepakt worden en in de avond wordt het restaurant in elegante sferen gebracht. Het eten en de gastro bar is geïnspireerd door de Oosterse keuken. 

 

Park of Nations

Martinhal Residences ligt gelegen in Park of Nations, Lissabon. Op 10 minuten rijafstand van het vlieveld van Lissabon. Park of Nations staat bekend om de streetart, er worden verschillende streetart tours door Park of Nations aangeboden. Dit is de perfecte manier om Park of Nations beter te leren kennen. Het gebied biedt verschillende topattracties, zoals het aquarium van Lissabon, Lissabon Casino, de kabelbaan en de evenementen hal van Lissabon, Altice Arena. Daarnaast biedt de omgeving vele restaurants en winkels, dit allemaal binnen 2-10 minuten loopafstand van Martinhal Residences. 

 

Zin om een dagje het oude centrum van Lissabon te verkennen?! Martinhal ligt op 20 minuten rijafstand van het oude centrum van Lissabon.  Ervaar rust in Park of Nations en zoek de drukte op in het oude centrum. 

undefined

 

Over Martinhal Family Hotels & Resorts
Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta en de Martinhal Residences behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin. Voor meer informatie ga je naar: www.martinhal.com