Een winter vol avonturen inSavoie Mont Blanc! 

De highlights van het persdossier
1 klik, 1.000 activiteiten 

In samenwerking met Alentour heeft L'Agence Savoie Mont Blanc een platform ontwikkeld waar op elk moment meer dan 1.000 activiteiten in 1 klik geboekt kunnen worden. Lees alles over dit gloednieuwe concept op pagina 4 van het persdossier. 

Ski je zo 

Alleen maar van zaterdag tot zaterdag kunnen boeken en vastzitten aan vaste skidagen? Dat is vanaf nu verleden tijd. Er zijn 14 Franse partners en Sunweb in Nederland die zich aansluiten bij het concept om vakanties op maat aan te bieden. Wil je dus liever een midweekje of alleen in het weekend, vanaf nu bepaal jij. Lees hierover in het persdossier op pagina 5. 

Savoie Mont Blanc Express

In samenwerking met Antidots heeft L'Agence Savoie Mont Blanc een vervoersdienst van deur tot deur opgezet. Dit concept stelt de reiziger in staat om via 1 site al het vervoer naar een van de 112 skiresorts van de regio te boeken en te betalen, ook vanaf het buitenland. Lees erover in het persdossier op pagina 5.

Voor ieder wat wils 

Savoie Mont Blanc is een regio voor iedereen, koppels, families, avonturiers, ontspanners, noem het maar op. Dit geldt ook voor de mogelijkheden op het gebied van wintersport. Het gaat niet meer alleen om het dagelijkse skiën. Het gaat nu ook om de activiteiten eromheen, het gaat om gastronomie, het ontdekken van de omgeving en het in acht nemen van duurzaamheid. Deze veelzijdigheid vind je ruimschoots terug in het persdossier, lees het nu snel!