SkyAlps lanceert rechtstreekse vluchten naar de Italiaanse skipistes!

Je leest het goed: vanaf 15 december 2021 vlieg je rechtstreeks naar de Italiaanse skipistes. SkyAlps lanceert rechtstreekse vluchten van Rotterdam Airport naar Bolzano. Je landt in het hart van Zuid-Tirol en staat binnen een half uur op de latten. Want op een steenworp afstand van de luchthaven trakteert het prachtige Dolomietengebergte je op de meest fenomenale skigebieden ter wereld.

SkyAlps destinations for this winter

Praktische informatie

Met de nieuwe Zuid-Tiroolse luchtvaartmaatschappij SkyAlps vlieg je twee keer per week rechtstreeks van Rotterdam Airport naar Bolzano, dat wil zeggen rechtstreeks naar het hart van de Dolomieten, sinds 2009 UNESCO-werelderfgoed. Klik hier voor meer informatie. 
Via SkyAlps kan je ook de beste hotels van Zuid-Tirol voor je klanten boeken. Je vindt deze in de online catalogus. 
Tevens regelt SkyAlps transfers voor je klanten: van hotelshuttle, privé-limousine tot helikopter. Vind meer informatie in de catalogus van SkyAlps.

Is dit iets voor een van je klanten? Registreer je en ontvang meer informatie over de aantrekkelijke commissie van 5% en hoe te boeken.
Natuurlijk kan je het makkelijker verkopen als je het ook zelf hebt ervaren, daarom biedt SkyAlps een reisagententarief tot 50% korting op (standby) vluchten aan om de dienst beter te leren kennen en de Zuid-Tiroolse gastvrijheid zelf te ervaren. Klik hier voor meer informatie. 

Ook kun je een SkyAlps vlucht boeken binnen een pakket. Met gepersonaliseerde toegang voor reisbureaus kun je hier boeken. Voor meer informatie over de pakketreizen kun je bellen naar +44 800 0418573 of contact opnemen via booking@skyalps.com. Het SkyAlps team staat klaar voor al je aanvragen!  

Hoe start je een samenwerking met SkyAlps? Check hier de benodigde documenten!
Tot slot heeft SkyAlps natuurlijk ook rekening gehouden met de onzekere situatie waarin we ons bevinden. Vind hier alle informatie over de voorwaarden rondom covid-19.

Laat je inspireren door Zuid-Tirol: 

SkyAlps Zuid-Tirol Ski

Alle vluchten zijn nu te boeken op SkyAlps.com  


Interesse?
Contacteer Hannes Illmer, tourism director, en zijn team:

info@skyalps.com of op +39 0471 060950.
Wij kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking!
 
Met sneeuwgroeten uit Zuid-Tirol,
Uw SkyAlps team!

Fotocredits

1. © SkyAlps

2. IDM Südtirol-Alto Adige- Alex Moling

3. © IDM Südtirol-Alto Adige - Alex Fitz