Airtrotter gaat de samenwerking aan met Check-in PR!

3 januari 2023 - Met trots mogen wij mededelen dat per heden Check-in PR de samenwerking aangaat met Airtrotter. Wij gaan met enorm veel plezier deze uitdaging aan om voor hen de communicatie te gaan verzorgen en Airtrotter in contact te brengen met ons uitgebreide netwerk van influencers, bloggers, journalisten, tour operators en ZRA’s in de travel industry op de Nederlandse markt. Graag brengen wij jullie hiermee op de hoogte van dit unieke product!

Airtrotter is in 2016 opgericht door Stefan Dammers. Het begon allemaal met het idee om zelf gemaakte en zelf samengestelde reizen in zijn geheel te kunnen delen met vrienden en familie, of iedereen die er eventueel in geïnteresseerd zou zijn. Na een succesvolle crowdfund campagne en een nominatie van het Beste Reis Idee in 2019 werd deze startup uitgekozen om in 2020 mee te doen aan de eerste reis accelerator genaamd Travel Accelerator Program van de Travel Impact Lab in Utrecht. Tijdens dit programma is Airtrotter veranderd van B2C oplossing naar B2B2C oplossing. Het doel: de verkoop van whitelabels aan bedrijven binnen (en buiten) de reisbranche, om direct aanbod wereldwijd te genereren en het hele boekingsproces te automatiseren. Ondertussen is dit idee uitgegroeid tot een veelzijdig product dat het boeken, samenstellen en delen van een reis zo eenvoudig mogelijk maakt! Dat dit product werkt blijkt wel uit de klanten die er al mee aan de slag zijn gegaan, zoals Transavia, ANWB, Riksja Travel, ViaTioga, MySwitserland, Visit Finland, Footprint Travel en ook al enkele bloggers.

                                                         "If you want to turn inspiration into customers, Airtrotter is a perfect match!"
                                                                                                                     - Oliver Newton (Transavia)

Wat is Airtrotter precies?
Airtrotter biedt een Whitelabel reisplanner welke geïntegreerd kan worden op de website van B2B klanten. Dit maakt het een B2B2C oplossing om direct reizen te verkopen, ook wel een Plug & Play genoemd. Zo kun je gemakkelijk custom build reizen delen en aanbieden op jouw eigen platform, die ook gelijk te boeken zijn. Ook heeft de eindgebruiker natuurlijk de mogelijkheid om verschillende details te veranderen zoals hij of zij dat wilt, alles is mogelijk! Na boeking van de reis kan de gebruiker gemakkelijk de gehele reis afrekenen zonder allemaal afzonderlijke transacties. Alle boekingen worden geautomatiseerd uitgevoerd - een ultieme one-stop-shop. Na een dag krijgt de gebruiker een volledige reisplanning toegestuurd, in een persoonlijke huisstijl. Mochten er weer onverwachte situaties ontstaan is men hier tevens tegen verzekerd en wordt alles met restitutie ingeboekt.


Kort samengevat:

 • Eén tool die meerdere functies bij elkaar brengt
  Plug & Play; geïntegreerd in jouw website/app
 • Volledig geautomatiseerd boekingsproces
 • One-stop shop
 • Alle bestemmingen zijn mogelijk 

Zelf reizen samenstellen
Zoals benoemd, is het mogelijk om unieke reizen aan te bieden vanuit de Whitelabel van Airtrotter. Zo kun je dus gemakkelijk zelf gemaakte reizen, of andere samengestelde pakketreizen aanbieden. Met een paar muiskliks stel je binnen enkele seconden een reis samen. Tevens is het mogelijk om je assortiment altijd uit te breiden, en kun je jouw eigen expertise gebruiken om de perfecte routes te bouwen. Zo biedt je routes aan die de klant zelf nog kan aanpassen naar wens.

Kort samengevat:

 • Inspirerende vooraf samengestelde reizen
 • Voor o.a. Fly&Drives, autovakanties, treinvakanties, wandelvakanties, fietsvakanties en meer.
 • Voor Multi- en Single destination.
 • Geen contracten nodig; Build & Go
 • Real-time prijzen/beschikbaarheid
 • Meertalig (dus ook voor internationale markten)
 • Nomad Technology inbegrepen
 • Aanpasbare routes
 • Worldwide travel

Hoe kan Airtrotter jou tot dienst zijn?
Airtrotter biedt een B2B2C product. Dit houd in dat je de Whitelabel reisplanner kunt gebruiken op je eigen website. Dit is dus voor meerdere partijen interessant! Zo kunnen bijvoorbeeld bloggers, influencers en online nieuwskanalen hun reizen gemakkelijk aanbieden op hun eigen website en hiermee een verdienmodel creëren. Inclusief hun eigen marges. Optioneel biedt Airtrotter ook de fulfillment voor deze partijen waarbij zij VZR Garant zijn. Hier kan daadwerkelijk iedereen een reisbureau starten, met de techniek van Airtrotter in combinatie met hun service fulfillment center.

Door touroperators en ZRA’s kan de Whitelabel reisplanner van Airtrotter gebruikt worden om gemakkelijk op maat gemaakte reizen samen te kunnen stellen voor specifieke klanten of voor de klanten direct op de website. Door de efficiëntie kan zo een hoop tijd bespaart worden en is alle benodigde informatie gemakkelijk op 1 plek te vinden.

Wil je meer weten over wat Airtrotter te bieden heeft? Neem dan contact met ons op, we  kunnen dan een demo inplannen om meer informatie te verstrekken en om je te overtuigen wat dit product voor jou kan beteken!