BLOG YOUR CHECKIN

Your Checkin

Your Checkin is ontstaan als een platform waar wij als PR professionals van Check-in PR kunnen schrijven over de vele mooie bestemmingen die wij bezoeken. Zo om niet alleen collega's bij het koffiezetapparaat te vertellen over de indrukken die we opdoen tijdens de vele avonturen, maar ook onze online volgers! Het restultaat; het online reisplatform www.yourcheckin.nl

Inmiddels is de reisblog overgedragen aan al meerdere generaties aan avonturiers, die jullie op de hoogte houden van de mooiste plekken ter wereld! Zo heeft Your Checkin sinds kort een nieuwe gastblogger, Esther Goedgebuure. Esther is onder andere hoofdredacteur geweest van JAN Magazine en deelt nu al haar bijzondere reisverhalen met ons, en jullie natuurlijk! 

Op Your Checkin vind je allerlei reisverhalen, of het nu naar een boshutje op de Veluwe is, of naar de Franse Alpen, een stedentrip naar London of een ondekkingstocht door Myanmar. De kennismaking met nieuwe culturen, smaken, talen, gebruiken, zorgt voor een besef dat niets vanzelfsprekend is. Je verbreedt je horizon, stelt je mening bij en maakt nieuwe vrienden. De clichés zijn waar, met reizen verrijk je je leven. En daarvoor hoef je niet per se naar de andere kant van de wereld.

Laat je inspireren door onze avonturen en reisnieuwtjes op onze site! 

 

Your Checkin Blog