WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

PR & Marketing

Ons uitgebreide netwerk van allerlei soorten media, is één van onze grootste voordelen. Wij kunnen je ondersteunen in het opstellen van PR-kalenders, we zorgen voor voortdurende vertegenwoordiging in de media, we finetunen je merkverhaal, schrijven mediaberichten, initiëren interviews, organiseren groeps-mediareizen begeleid door Check-in PR en +/- 4 mediatitels en daarnaast individuele mediareizen. Naast deze werkzaamheden hebben we wekelijkse media meetings met de pers, bezoeken en organiseren we events / trade meetings en tot slot zetten we out-of-the-box PR-promoties op die passen bij de wensen van de klant en denken we graag mee over joint promotion marketingactiviteiten. 

360° Strategieën

Wij geloven in een overall communicatiestrategie. Offline en online. Marketingactiviteiten ondersteunen de PR-strategie en andersom. Een 360° strategie is essentieel om de doelgroep op de meest effectieve manier te bereiken. We creëren passende social mediastrategieën, bedenken unieke content en/of gesponsorde berichten. Daarnaast delen we de berichten ook op de social media van Check-in PR. We zullen altijd zoeken naar nieuwe marketingmogelijkheden en kansen (zoals nieuwe medium kanalen en nieuwe strategieën). Het doel van ons werk is om een 360° media coverage te genereren bij de beste media voor de merken waarvoor we werken. Uiteraard voorzien we ook in online en offline clipping rapportages.

Personal Relations

Wij transformeren Public Relations naar Personal Relations. Check-in PR heeft ervaring op alle gebieden in dit werkgebied en wij geloven in het opbouwen van lange termijn relaties met bloggers, journalisten en influencers door ze wekelijks te spreken. Ons uitgebreide netwerk in de media helpt ons om (free) publicity te genereren voor de merken die we representeren.

Trade

Naast het benaderen van media en consument, zijn wij gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van onze opdrachtgevers op het gebied van B2B. Denk hierbij aan evenementen voor touroperators, reisagenten, MICE, FAM trips, roadshows, sales calls en joint promotion advertentie campagnes. Zeker in deze tijden is het belangrijk om in te spelen op de organisatie van online webinars en workshops.