MEDIA PLATFORM

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MEDIALIJST!

Wil je de laatste updates van ons bureau en klanten ontvangen? Wil je als eerste weten wanneer mediareizen plaatsvinden? Abonneer je op onze medialijst.

Ja, update mijn persoonlijke gegevens
Nee, verwijder mijn gegevens van de database
Geen bestand geselecteerd
hCaptcha

Marloes van Hooge (Travelvalley)

"Het afgelopen jaar hebben we onze samenwerking met Checkin geïntensiveerd. Als reisjournalist werk ik regelmatig samen met verschillende PR-bureaus en het is altijd prettig om samen met Amber en Merle invulling te geven aan kwalitatieve reiscontent voor verschillende opdrachtgevers. De communicatie is altijd helder, to the point en vriendelijk. Hun aanpak van events voor reismedia is verfrissend en zeer goed georganiseerd. Een fijn team om mee te werken!”

Stephanie Versteeg (Expeditieaardbol.nl)

Een van de best georganiseerde groepsreizen waar ik aan heb deelgenomen. Goede samenstelling van verschillende media en de groep was niet te groot. Ik vond het daarnaast erg fijn dat we volop gebruik hebben kunnen maken van alle dagen dat we in het gebied waren, ook de aankomst- en vertrekdag waren een volwaardig onderdeel van het programma. Voor mij als beginnende skiër was er skiles geregeld. En ondanks dat ik vanwege mijn niveau niet alle ski-activiteiten heb kunnen meedoen, voelde ik me een volwaardig onderdeel van deze reis. Heel fijn!

Roel van der Krabben (Manify.nl)

Complimenten voor de flexibiliteit tijdens de persreis. Als er iets gevraagd werd, werd alles in het werk gesteld om het op zeer korte termijn te realiseren!

Thiery Thielemans (SnowRepublic.com)

Zeg je Check-in PR dan zeg je ‘van A tot Z tot in de puntjes verzorgd’. Reizen/samenwerken met Check-in PR is een feestje vanwege haar professionele kijk op het geheel zonder daarbij het oog voor detail te verliezen. Chapeau!

Saskia van Klaarbergen (Kidseropuit.nl)

Top dat we deze persreis met gezin mochten doen! De beleving van Maureen en Camiel en hun reacties op de verschillende shows zijn voor onze content echt van toegevoegde waarde.

Daniëlle Teunis (Travelrumors.nl)

It was a very big job for the PR team to organize the press trip and even during our visit they were standby for any
questions we had, to check if we were happy with the activities and to make sure everything went well. We felt like
being in good hands. Well done team!"

Jouw verhaal

We creëren ervaringen, niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Laat ons je helpen de perfecte omstandigheden te creëren voor het vinden en schrijven van jouw volgende verhaal. Laat ons je inspireren en laten we visies en 'manier van werken' uitwisselen. We nodigen je  graag bij ons op kantoor uit voor een kop koffie (of iets anders!), want we ontmoeten je graag persoonlijk om te kijken of en op welke manier we kunnen samenwerken.

We weten wat het is om een verhaal te zoeken, te schrijven en te verkopen. Het is daarom, dat Check-in PR Public Relations transformeert naar Personal Relations, met een focus op de individuele wensen en behoeften van jou als journalist, blogger, vlogger of influencer. Bij ons kun je op maat gemaakte unieke mediaberichten ontvangen, evenals artikelen. Daarnaast wisselen wij graag met je van ideeën over jouw volgende mediareis en het reisprogramma. Check-in PR staat voor tweerichtingscommunicatie, wij zijn er namelijk ook voor jou.