Blue Rhapsody decor voor Duitse Talentenshow

Vanaf vanavond , 5 januari 2021, start op RTL Duitsland de uitzending van DSDS, Duitslands grootste talentenshow. De audities van het in Duitsland nog altijd zeer populaire televisie programma werden afgelopen zomer aan boord van de Blue Rhapsody opgenomen.


In juni werd het team van Constant in Beweging benaderd door de producent van Deutschland sucht den Superstar (DSDS). Zij waren op zoek naar een spectaculaire locatie waarin Corona-proof de audities van DSDS konden worden opgenomen. Het resulteerde in een mooie samenwerking, waarbij vlaggenschip Blue Rhapsody is ingezet als decor voor deze productie.


In september was de Blue Rhapsody daarom 3 weken te vinden op de Rijn tussen Frankfurt en Düsseldorf. Nieuw Duits talent mocht op het schip haar kunsten vertonen voor de Jury, die onder leiding van Modern Talking frontman Dieter Bohle op zoek was naar de nieuwe Superstar. Het steeds veranderende landschap langs de Rijn en het in het oog springende schip zorgde voor prachtige beelden.


Met een productiecrew van maar liefst 125 personen, diverse VIPs en natuurlijk een bonte stoet aan audiënten, zorgde het team van Constant in Beweging voor een veilige omgeving, een punctueel vaarschema en vonden zij de mooiste plekjes langs de Rijn voor de  spectaculaire opnames. 


Klik hier voor een sfeerimpressie, of kijk tot eind februari iedere dinsdag en zaterdag vanaf 20:15 naar de uitzendingen op RTL (Ziggo kanaal 58, KPN kanaal 47)

Over Constant in Beweging
Constant in beweging koppelt haar unieke schepen aan meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Op die manier zorgen wij ervoor dat de gasten van onze opdrachtgevers keer op keer met een spectaculaire en gedenkwaardige herinnering van boord stappen. Onze expertise is meerdere malen onderstreept met het winnen van bronzen, zilveren én gouden giraffes. Anno nu zijn evenementen geëvolueerd tot impactvolle communicatiemomenten met een budget en duidelijk meetbare doelstellingen. Het is onze expertise om die doelstellingen waar te maken binnen de vooraf afgesproken financiële kaders. Wij bieden daarbij de service die u wenst. Een evenement van a tot z organiseren, of alleen specifieke ondersteuning bieden waar nodig. Van de culinaire invulling tot de uitnodigingen en het entertainment; ons specialisme ligt in het organiseren van alle facetten die horen bij evenementen. Het decor van een evenement is een belangrijke factor in haar succes. Niet alleen hebben alle drie onze schepen hun eigen onmiskenbare karakter, uniek aan een varende evenementenlocatie an sich is het continue veranderende decor. Van de industriële havens van Rotterdam en de romantische steden die ons land kent, tot de uitgestrekte uiterwaarden en ongerepte natuur. Voortbewegend op het water bent u constant in een andere omgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: 

Voor meer informatie over het evenement, Blue Rhapsody of Constant in Beweging kunt u contact opnemen met Eric van der Zwaluw via: 


E.vanderzwaluw@constantinbeweging.nl 

06-42412266 

www.bluerhapsody.nl