SkyAlps

SkyAlps

SkyAlps kiest voor Check-in PR!

Met trots willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe klant en tevens onze eerste luchtvaartmaatschappij: SkyAlps! Sinds juni van dit jaar verzorgd SkyAlps vluchten naar Bolzano, het bruisende hart van Zuid-Tirol en populaire bestemming voor fans van het UNESCO Werelderfgoed de Dolomieten. Nu kondigt SkyAlps zijn winterprogramma aan en één ding is duidelijk: de routes gaan richting het noorden! Vanaf Rotterdam vlieg je rechtstreeks naar Bolzano en sta je binnen no-time op een van de prachtige skigebieden van de Dolomieten.

Vanaf december zal SkyAlps zijn winter vluchtschema lanceren.  SkyAlps zal toeristen net zoals in de zomer vanuit Berlijn, Düsseldorf vervoeren, maar nu ook vanuit Rotterdam, Brussel, Londen, Hamburg en Kopenhagen. Deze vluchten gaan allemaal direct naar Bolzano, waar de passagiers met zo kort mogelijk reistijd kunnen genieten van de prachtige skipistes die Italië te bieden heeft!


Afgelopen juli is de eerste Bombardier Dash-8 Q400 van SkyAlps opgestegen voor een vlucht naar Ibiza. Dit was het startsein voor de aankomende geplande vluchten en een teken dat er nieuw leven wordt geblazen in Bolzano Airport. Ondertussen zijn er twee toestellen operationeel die beiden al met succes gedurende de hele zomer 2021 passagiers naar Bolzano hebben gebracht.
Helaas is de zomer nu voorbij, maar niet getreurd want dat maakt plaats voor mooie winterreizen. Josef Gostner, de CEO van SkyAlps is zelf een gepassioneerde vlieger. Daarom zal het ook niet moeilijk te begrijpen zijn dat Bolzano Airport een speciaal plekje in zijn hart heeft. Wanneer de optie zich voordeed om het vliegveld van deze prachtige wintersport locatie aan te bieden door middel van SkyAlps, was de keuze snel gemaakt.

De Reis

Vanaf Rotterdam vertrekken de vluchten iedere woensdag en vrijdag om 10:55 uur en twee uurtjes later komt hij om 13:00 uur aan in Bolzano. Iedere woensdag en vrijdag zullen er ook terugvluchten zijn die vertrekken om 7:30 uur in Bolzano en om 9:44 uur aankomen in Rotterdam. Deze comfortabele tijden zijn ook nog eens te verkrijgen met een interessante prijs! Tickets om heen en terug te vliegen kosten tussen de 350 en 450 euro. 


Bolzano in Zuid-Tirol

Natuurlijk heeft Zuid-Tirol prachtige uitgestrekte wintersport gebieden waar de hele winter van kan worden genoten. Maar, het idyllische stadje Bolzano is ook zeker de moeite waard. Het Noord-Italiaanse stadje heeft een prachtig historische stadskern wat tegelijkertijd deel is van een levendig en modern centrum. Bolzano zit bom vol authentieke kastelen, indrukwekkende musea en waanzinnige architectuur. Deze rijke cultuur gecombineerd met uitgebreide gastronomie maakt Bolzano een unieke ervaring. Hierdoor valt ook wel te begrijpen waarom SkyAlps je hier met veel plezier naartoe vervoerd! 

Voor meer informatie kijk op: skyalps.com