Ondanks restricties ontvangen ze je met open armen

Nu het reizen niet aangeraden wordt, maar veel mensen toch smachten naar vakantie, zon, zee en strand, kan Martinhal Family Hotels & Resorts niet anders dan daar op in te spelen met speciale last minute aanbiedingen. Ben je coronavrij? Dan heten ze je van harte welkom. Portugal (behalve regio Lissabon) heeft reisadvies geel en ook Nederland is vanuit Portugal gezien geel. 

Tot 31 oktober
·         Verblijf 7 nachten, maar betaal voor 6 nachten. Bovendien krijg je 10% korting op eten en drinken (exclusief Marcado). Prijzen variërend, afhankelijk van de locatie.

·         15 % korting op een weekend verblijf van 2 of 3 nachten. Gratis 14 dagen van te voren te annuleren. Prijzen variërend, afhankelijk van de locatie.

F1 Heineken Grand Prix
Combineer een kort familieverblijf bij Martinhal Sagres met een bezoek aan de F1 Heineken Grand Prix, op 30 minuten afstand van het hotel.

Van 22 tot 26 oktober 2020 krijgt men 25% korting op het meest voordelige tarief. Daarnaast 10% korting op eten en drinken (exclusief Marcado) en 20% korting op spabehandelingen langer dan 30 minuten (exclusief Ayurveda en nagelbehandelingen).  De prijs voor een Beach Room is €169 per nacht voor 4 nachten, de kamer is geschikt voor twee volwassenen en een baby. De prijs voor een 2-slaapkamer House is €182 per nacht voor 4 nachten, de kamer is geschikt voor twee volwassenen, twee kinderen tot 12 jaar en een baby.

Langer verblijf
Nu thuiswerken de nieuwe norm is, kan je het maar beter zo comfortabel mogelijk maken. In het heerlijke klimaat van de Algarve bijvoorbeeld, voor €70 per nacht bij een verblijf van zes maanden of langer. Langverblijf is mogelijk bij Cascais en in de Algarve, alle locaties bevinden zich midden in de natuur met volop buitenluchtmogelijkheden.

Maatregelen Covid19
Hygiëne staat hoog in het vaandel, de resorts zijn zeer ruim opgezet, er zijn volop outdoormogelijkheden (hike, bike, paardrijden en golf) in de prachtige natuur, er zijn privé-villa’s te boeken, dineren op je eigen kamer behoort tot de mogelijkheden en de stranden liggen afgelegen. Bovendien heeft de hotelketen het keurmerk Clean & Safe gekregen van het verkeersbureau van Portugal. Het keurmerk onderscheidt ondernemingen die voldoen aan de vereisten van hygiëne tegen de verspreiding van COVID-19 en andere infecties.

Voor meer informatie over de verschillende locaties en tarieven ga je naar www.martinhal.com

Over Martinhal Family Hotels & Resorts
Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.