+31172618794          assist@checkinpr.nl        

Check-in PR

Read more

Savoie Mont Blanc

Read more

Martinhal Family Hotels & Resorts

Read more

Innsbruck

Read more

Check-in PR

Read more

Wij zijn echte experience creators

Check-in PR is een content agency voor de ‘belevingsindustrie’. Wij vertegenwoordigen wereldwijde bestemmingen (toeristenbureaus) op de Benelux markt en creëren op maat gemaakte content en PR-strategieën voor lifestyle-merken, reisorganisaties en start-ups. 

Creative Marketing & PR consultant!

Wil je deel uit maken van een team van enthousiaste PR professionals en werken bij een groeiend bureau? Solliciteer dan aan de hand van een open sollicitatie! Je kunt je persoonlijke motivatie + CV naar peter@checkinpr.nl sturen. Heb je vragen? Mail of bel gerust!

Competenties : communicatief, verantwoordelijk, creatief,  georganiseerd, nieuwsgierig, vlotte pen, Adobe InDesign & Photoshop is een pré
Opleiding: Communicatie, PR, Toerisme, Event Management,

Must: Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans en/of Spaans is een pré)
Diploma :  HBO / WO

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste stagair(e)s! Wil je proeven aan het leven als een PR professional? Twijfel niet en stuur ons een sollicitatie per mail!  

360° Strategies

Een 360° strategie voor elke vorm van communicatie.

Lees verder

PR & Media

Beleving, daar draait het om. Wij creëren unieke ervaringen met sterke content.

Lees verder

Personal Relations

Onze kracht is dat we Public Relations omzetten in Personal Relations.

Lees verder

Trade

Het publiek staat centraal, de boodschap is flexibel.

Lees verder

Corinne Raïh - Marketing Marchés Etrangérs L'Agence Savoie Mont Blanc 

“It has been a few years now, since Savoie Mont Blanc Tourisme started working with Check-in PR, who we consulted to boost the promotion of our French touristic destination on the Dutch market. Due to the regular contact that we have with the team, we were able to build a pleasant relationship based on trust. Working together with Check-in PR is a true benefit to Savoie Mont Blanc due to the knowledge of both the Dutch and French language and culture, plus the knowledge of Savoie Mont blanc."

Colette Verra - Market Management Innsbruck Tourismus

“Innsbruck Tourismus has been working with Check- in PR since 2015. Since then Check-in PR has been promoting Innsbruck very professionally. Their good and personal contact to Dutch media turned out to be a benefit, and they were thus able to arouse the journalists’ interest in Innsbruck. Through weekly phone calls, there is a lively exchange of information and ideas, enabling us to be flexible and to respond to the latest news”.

Susanne Wild - Destination Management IDM Südtirol / Alto Adige

"Check-in PR is a reliable and strong partner for us. We work together to increase awareness of South Tyrol on the Dutch market. A professional and good prepared team on the agencies site is working hard to reach this goal with us. Check-in PR enriches our activities with creative ideas and new proposals. We are looking forward to work on exciting projects together".

Rosa Santos - PR and Communications Manager Martinhal Family Hotels & Resorts 

"Check-in PR has been looking after Martinhal Family Hotels and Resorts PR in the Benelux markets for 5 years and it has been a pleasure working with them. I would highlight the great professionalism, dedication and support that you would expect in a real partner always focusing on ensuring the best results and visibility for the brand. Even through these tough Covid times, they have stood by our side and tried to be creative and proactive to find new solutions for this new challenges and trends. I’m happy to recommend them!"

Airtrotter gaat de samenwerking aan met Check-in PR!

Met trots mogen wij mededelen dat per heden Check-in PR de samenwerking aangaat met Airtrotter...

Lees verder

Onbeperkt winterplezier in de regio Innsbruck met de SKI PLUS CITY Pas & de Welcome Card

Wil je er middenin zijn in plaats van alleen erbij? Met de SKI plus CITY Pas Stubai Innsbruck beleef je de regio Innsbruck van een nieuwe kant, helemaal volgens het motto: meer sneeuw, meer skiën, meer actie, meer citylife, meer cultuur, meer vakantieplezier!..

Lees verder

Dit zijn de vier mooiste steden van Oost-Canada

Canada staat natuurlijk bekend om zijn adembenemende natuurparken. Maar ook de steden horen thuis op de bucketlist van iedereen die graag reist...

Lees verder

Arie Blokland (AB-magazine)

De redactie van www.ab-magazine.nl is blij met de persberichten van Check-in PR. Duidelijke taal en goede foto’s in een emailbericht waarvan de inhoud heel makkelijk is over te nemen en daarom snel en eenvoudig kan worden verwerkt tot een passend artikel voor onze website.

Stephanie Versteeg (Expeditieaardbol.nl)

Een van de best georganiseerde groepsreizen waar ik aan heb deelgenomen. Goede samenstelling van verschillende media en de groep was niet te groot. Ik vond het daarnaast erg fijn dat we volop gebruik hebben kunnen maken van alle dagen dat we in het gebied waren, ook de aankomst- en vertrekdag waren een volwaardig onderdeel van het programma. Voor mij als beginnende skiër was er skiles geregeld. En ondanks dat ik vanwege mijn niveau niet alle ski-activiteiten heb kunnen meedoen, voelde ik me een volwaardig onderdeel van deze reis. Heel fijn!

Roel van der Krabben (Manify.nl)

Complimenten voor de flexibiliteit tijdens de persreis. Als er iets gevraagd werd, werd alles in het werk gesteld om het op zeer korte termijn te realiseren!

Thiery Thielemans (SnowRepublic.com)

Zeg je Check-in PR dan zeg je ‘van A tot Z tot in de puntjes verzorgd’. Reizen/samenwerken met Check-in PR is een feestje vanwege haar professionele kijk op het geheel zonder daarbij het oog voor detail te verliezen. Chapeau!

Saskia van Klaarbergen (Kidseropuit.nl)

Top dat we deze persreis met gezin mochten doen! De beleving van Maureen en Camiel en hun reacties op de verschillende shows zijn voor onze content echt van toegevoegde waarde.

Daniëlle Teunis (Travelrumors.nl)

It was a very big job for the PR team to organize the press trip and even during our visit they were standby for any
questions we had, to check if we were happy with the activities and to make sure everything went well. We felt like
being in good hands. Well done team!"