ALLES OVER CHECK-IN PR

Pro's in het creëren van een beleving

Check-in PR is een content bureau voor de ‘belevingsindustrie’. Wij vertegenwoordigen bestemmingen (toeristenbureaus in de Benelux) en creëren op maat gemaakte content en PR-strategieën voor lifestyle-merken, reisorganisaties en startups. We willen graag een helpende hand bieden en mensen in de Benelux inspireren en op de hoogte houden.

Tegenwoordig draait reizen om het zoeken naar unieke ervaringen, nieuwe inspirerende plekken ontdekken en een ‘Instagrammable’ leven leiden, door authentieke verhalen te delen. Een 360° aanpak is essentieel om het publiek op de meest effectieve manier te bereiken en op deze manier de boodschap bij je doelgroep over te brengen. Het doel van ons werk is om een 360° media coverage te genereren bij de beste media voor de merken waarvoor we werken.

 

Check-in PR verandert Public Relations in Personal Relations. Wij hebben ervaring op alle gebieden in dit werkveld en we geloven in lange termijn samenwerkingen met bloggers, journalisten en influencers  die we wekelijks spreken. Ons brede netwerk in de media zorgt ervoor dat we (free) publicity krijgen voor de merken die we vertegenwoordigen. Als je geïnteresseerd bent in toegewijde communicatie- en PR-activiteiten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook als u alleen een luisterend oor of ‘klankbord’ nodig heeft, laat het ons weten.

360° Strategies

Een 360° strategie voor elke vorm van communicatie.

Lees verder

PR & Media

Beleving, daar draait het om. Wij creëren unieke ervaringen met sterke content.

Lees verder

Personal Relations

Onze kracht is dat we Public Relations omzetten in Personal Relations.

Lees verder

Trade

Het publiek staat centraal, de boodschap is flexibel.

Lees verder

Check-in PR is meer dan een content PR-bureau

 

We zijn trots op ons gevarieerde team die allemaal beschikken over andere vaardigheden. Wij zijn experts in projectmanagement, evenementenbeheer en het onderhouden van de juiste naamsbekendheid in de media. Allemaal met een persoonlijke benadering. We houden graag een kritische helikopterview over al onze projecten om hun ontwikkeling te volgen en KPI's te bewaken. Met de doelstellingen voor ogen en zelfs een stapje verder.

Onze ervaring

Met veel ervaring op het gebied van PR, communicatie en bestemmingsmarketing zijn wij in uitgegroeid tot een volwaardige speler binnen de markt. Gezien het continue veranderende speelveld waarin wij opereren, houdt ons leerproces nooit op en voeden wij onszelf iedere dag weer met nieuwe kennis en inzichten. We werken met verschillende grote internationale merken, maar ook nieuwe en innovatieve start-ups weten ons te vinden.

Lees meer

Ontmoet het team

Elke 'experience creator' uit ons team weet hoe hij of zij een ervaring kan creëren. Het zijn allen ervaren communicatieprofessionals, vol creatieve ideeën, die voor u klaarstaan om uw communicatiedoelstellingen te bereiken. Benieuwd naar de gezichten binnen ons team? Lees meer over onze ‘experience creators’ op de teampagina. Ook voor een persoonlijke kennismaking nodigen we u van harte uit.

Lees meer

Voor de media

Ben jij actief in het mediaveld en geïnteresseerd in de mogelijkheden om met ons en onze partners samen te werken? Heb jij een concreet idee of heb je input nodig van een bepaald merk? Op ons media platform kun je je inschrijven voor de medialijst. Wij staan altijd open voor een kennismaking, het bespreken van ideeën, of een brainstorm. Schrijf je in voor onze medialijst!

Lees meer