AANBIEDING VOOR HAAR 35e VERJAARDAG10.000 tickets voor minder dan € 350 retour (incl. belastingen) 

8 september 2022  – Air Transat, die door Skytrax voor het vierde jaar op rij verkozen is tot ’s Werelds Beste Vakantieluchtvaartmaatschappij, lanceert een speciale aanbieding voor haar 35e verjaardag: 10 000 tickets voor een heen- en terugvlucht naar Canada gaan de deur uit voor minder dan € 350 (incl. belastingen). Deze actie is geldig voor afreizen tot 31 mei 2023 en die vóór 27 september 2022 worden geboekt.*

Air Transat startte haar activiteiten in november 1987 met een eerste vlucht tussen Montreal en Acapulco. Datzelfde jaar lanceert de maatschappij rechtstreekse vluchten vanuit Parijs naar Montreal, met een L1011 Tristar-toestel. In de daaropvolgende jaren heeft Air Transat haar vluchtaanbod vanuit Europa naar Canada voortdurend uitgebreid, onder meer vanuit Amsterdam en Brussel, vanaf respectievelijk 1992 en 1993.

De luchtvaartmaatschappij biedt rechtstreekse vluchten aan naar Canada vanuit Brussel (naar Montreal), Amsterdam (naar Toronto en Montreal) en Parijs (naar Montreal, Quebec en Toronto) alsook tal van aansluitende vluchten naar andere Canadese steden.

"Deze herfst is het 35 jaar geleden dat Air Transat haar eerste vlucht uitvoerde. We zijn trots op onze geschiedenis en  we zijn trots op wat wij de afgelopen 35 jaar in Europa hebben verwezenlijkt. We zullen onze activiteiten verder blijven ontwikkelen, niet alleen naar Canada maar ook naar andere bestemmingen dankzij nieuwe aansluitende vluchten in Montreal. Zo willen we nog beter aan de verwachtingen van de reizigers voldoen, vandaag en in de toekomst. Ik wil al onze passagiers bedanken voor hun niet-aflatende steun en vertrouwen de afgelopen 35 jaar. We kijken ernaar uit om deze reis met hen voort te zetten. Op naar de volgende 35 jaar!” zegt Cyril Cousin, Algemeen Directeur van Air Transat voor Frankrijk, Benelux, Zwitserland en Duitsland.

Air Transat nodigt alle Canada-fans uit om mee te vieren en deelt via een wedstrijd 35 gratis retourvliegtickets naar Canada uit. Een gedroomde kans om het land te (her)ontdekken. Waag je kans op airtransat.nl **.

Informatie en boekingen op airtransat.nl of in je reisagentschap.

*Aanbod uitsluitend geldig op bepaalde data voor afreizen tussen België, Frankrijk, Nederland en Canada die vóór 27 september 2022 worden geboekt en plaatsvinden tussen 7 september 2022 en 31 mei 2023, onder voorbehoud van beschikbaarheid van dit tarief.
**Wedstrijdvoorwaarden op airtransat.nl
Over Air Transat
Air Transat is 35 jaar geleden in Montreal opgericht en is een topmerk in vakantiereizen. De luchtvaartmaatschappij is door de passagiers uitgeroepen tot ’s werelds beste vakantieluchtvaartmaatschappij op de Skytrax World Airline Awards. Air Transat vliegt naar internationale en Canadese bestemmingen. Ze streeft ernaar haar klanten met enthousiasme en vriendelijkheid van dienst te zijn tijdens hun hele reis of verblijf, waarbij de nadruk ligt op veiligheid. Air Transat vernieuwt haar vloot met de groenste vliegtuigen in hun categorie als onderdeel van een streven naar een gezonder milieu, wetende dat dit essentieel is voor haar activiteiten en de prachtige bestemmingen die zij bedient. Air Transat is een dochteronderneming van Transat A.T. inc., die wereldwijd erkenning verworven heeft als aanbieder van vakantiereizen en in 2018 een Travelife-certificaat heeft verkregen voor haar inzet voor duurzame ontwikkeling.
Recente onderscheidingen en awards

  • Beste luchtvaartmaatschappij ter wereld in de categorie Leisure van de Skytrax World Airline Awards 2021
  • Een van de beste werkgevers ter wereld op de lijst van Forbes Magazine 2020
  • Beste touroperator en beste wereldwijde leverancier op de Agents’ Choice Awards van Baxter Travel Media
    21e plaats op de ranglijst van de maatschappelijk verantwoorde ondernemingen van Canada, een initiatief van
  • Corporate Knights