Digital nomads met kinderen: welkom bij Martinhal 

December 2020 – Werken op afstand als een digital nomad. Het idee is simpel. Waar je ook gaat, je werk reist met je mee. Als jong gezin met kleine kinderen geeft deze manier van werken een enorme vrijheid. In de luxueuze hotels, service appartementen en villa’s van Martinhal Family Hotels & Resorts kun je optimaal van die vrijheid genieten, ook voor een langere periode. 

Remote werken in luxe

Bij Martinhal Family Hotels & Resorts is alles erop gericht om zowel ouders als kinderen een geweldige vakantie met de nodige dosis luxe te bezorgen. Maar soms moet er nu eenmaal gewerkt worden. Dan kan een verblijf op middellange of lange termijn in een van de Portugese parels jou de nodige ruimte geven om in alle rust te werken. 

 

Je kunt hier trouwens op beide oren slapen. Elk Martinhal resort heeft namelijk uitstekende toegang tot ziekenhuizen, internationale scholen en kinderopvang van hoge kwaliteit en er is altijd een nabijgelegen helikopterplatform en een luchthaven dichtbij. Met andere woorden: je gezin is veilig.

 

En dan is er de high-end service. Die vind je terug in het vriendelijke personeel, de kids proof menukaarten en activiteiten voor ouders, voor kinderen én voor beide. Voor gezinnen met een baby is er zelfs ‘Baby’s First Holiday’, een service met een volledig uitgeruste familiekamer, baby conciërgeservice, menukaart met gepureerde hapjes, baby crèche én diner voor twee inclusief babysit.

Genieten van het milde klimaat in de Algarve

Martinhal Sagres is een resort met een vijfsterrenhotel en luxueuze service villa’s omringd door de natuur en de zee. Het resort ademt rust, ruimte en luxe door de afgelegen ligging op Europa’s meest zuidwestelijke puntje in een natuurgebied. Hier combineer je werk en vakantie in alle rust. Qua activiteiten en sport is het aanbod enorm uitgebreid, voor groot en klein.

 

Martinhal Quinta do Lago ligt ook in de mooie Algarve en heeft een exclusieve collectie service vakantiewoningen: van prachtige herenhuizen met 2 slaapkamers tot luxueuze familievilla’s met 5 slaapkamers, met of zonder eigen zwembad. Het resort is omgeven door golfbanen voor wie graag eens een balletje slaat. 

Werk en vakantie in de buurt van Lissabon

Martinhal Cascais ligt vlak bij de mondaine, sfeervolle badplaats Cascais op een steenworp afstand van Lissabon. Het familiehotel en de service vakantievilla’s zijn ook volledig aangepast aan gezinnen met kinderen. Martinhal Lissabon is een familiehotel pur sang in het bruisende hart van Lissabon. Gezinnen die tijdelijk in Lissabon willen wonen en werken kunnen dan weer terecht in de luxueuze serviceappartementen van Marthinhal Chiado in een rustige straat in een van de beste wijken.  


Niets is fijner dan de Portugese zon op je neus terwijl je werkt en geniet in een sfeer van luxe, in de natuur of in de stad, met je gelukkige gezin om je heen. Digital nomads, go Martinhal!

 

Zie hier voor meer info: https://www.longtermrentalsportugal.com

Over Martinhal Family Hotels & Resorts

Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

Download hier de foto's

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie, beeldmateriaal of toekomstige mediareizen, neem contact op met Check-in PR of maak een (online) afspraak.

Check-in PR
Amber Moed
06-23930415 , amber@checkinpr.nl