Barbados lanceert gloednieuwe ‘Feels Like Summer’ boekingscampagne

 

15 februari 2024 - Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI), heeft in samenwerking met Book Barbados, de ‘Feels Like Summer’ campagne gelanceerd. Met deze boekingscampagne worden reizigers geïnspireerd om hun vakantie naar Barbados op tijd te boeken, waarbij ze voordeel genieten in de vorm van een digitaal spendeertegoed, te spenderen op het eiland bij restaurants en aan lokale activiteiten.

© Barbados Tourism Marketing Inc.

Feels Like Summer Campagne
Wat een vakantie naar Barbados onvergetelijk maakt zijn de ervaringen die zorgen voor blijvende herinneringen en de verschillende gevoelens die daarbij horen. De ‘Feels Like Summer’ campagne weerspiegelt de gevoelens die je ervaart wanneer je je in dit Caribische paradijs bevindt. 

Deze campagne heeft als doel verschillende soorten reizigers het zomerse Barbados gevoel te laten ervaren en ze te inspireren om een reis naar Barbados te boeken.

De boekingsperiode loopt tot 19 maart 2024. Tot 31 maart kan men zich registreren via de website met bewijs van de vakantie boeking, waarna het digitale spendeertegoed wordt toegekend. 

© Barbados Tourism Marketing Inc.

Hoe werkt het?
De vakantie moet plaatsvinden tussen 16 april en 30 september 2024, met uitzondering van de data: 4 tot 30 juni en van 29 juli tot 11 augustus. Om in aanmerking te komen voor de ‘Feels Like Summer’ promotie, moeten reizigers voldoen aan de volgende criteria:

- Minimaal 18 jaar of ouder zijn.
- Een geldige reservering hebben bij een deelnemende accommodatie.
- Een minimum verblijf van zeven (7) nachten boeken.

Het zomeraanbod
Goedgekeurde reizigers die aan de criteria voldoen, komen in aanmerking voor het digitale spendeertegoed:

- 11+ nachten: Tot BBD$400 (€280)

- 7-10 nachten: Tot BBD$300 (€135)

Deze digitale credits kunnen uitsluitend worden ingewisseld via de BookBarbados Trip Planner bij deelnemende activiteiten, winkels en eetgelegenheden. De credits worden uitgegeven in vouchers van maximaal BBD$100 per stuk, waarbij elke goedgekeurde reiziger recht heeft op één digitale credit per deelnemend bedrijf. Houd er rekening mee dat er geen restituties of contante equivalenten worden verstrekt.

Bezoek Bookbarbados.com/feelslikesummer voor meer informatie.

Over Barbados
Barbados, gelegen in de oostelijke Caraïben, is een idyllisch eiland dat bekend staat om zijn witte zandstranden, kristalhelder turquoise water en levendige koraalriffen. Het is niet alleen een populaire toeristische bestemming vanwege zijn adembenemende landschappen, maar ook vanwege de warme gastvrijheid van de lokale bevolking, die de rijke cultuur van het eiland weerspiegelt. Met een mix van koloniale invloeden en een levendige Caribische sfeer, biedt Barbados een scala aan activiteiten, variërend van ontspannen zonnebaden tot het verkennen van historische bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Garrison Savannah. Het eiland staat ook bekend om zijn levendige festivals, smakelijke lokale gerechten zoals cou-cou en flying fish, en de opwindende ritmes van calypso-muziek. Barbados is werkelijk een parel in de Caribische Zee, waar bezoekers kunnen genieten van een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en culturele ontdekkingen. Bezoek de website: www.visitbarbados.org